0

Još jedno laskavo priznanje za Radisson Blu Old Mill hotel

Hotel Radisson Blu Old Mill drugi put zaredom dobitnik prestižne turističke nagrade World Travel Awards za vodeći srpski hotel 2017.

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

Na prestižnoj ceromoniji dodela nagrada “World Travel Awards” održanoj 30. septembra ove godine u Sankt Petersburgu, hotel Radisson Blu Old Mill se po drugi put našao na vrhu, osvojivši priznanje Svetske turističke industrije kao “Vodeći hotel u Srbiji 2017”.

pročitaj još

  World Travel Awards priznanja, poznatija kao “Oskar turističke industrije”, na svetskom nivou predstavljaju jedno je od najznačajnijih u turističkoj i hotelijerskoj industriji, a uručenjem ove nagrade hotel Radisson Blu Old Mill je potvrdio titulu hotela koji u Srbiji pomera granice kvaliteta.

  Foto: Radisson Blu

  Foto: Radisson Blu

  “Velika je privilegija što je naš hotel po drugi put zaredom dobitnik ovog prestižnog međunarodnog priznanja. Ova nagrada potvrđuje kvalitet dosadašnjeg rada, kao i odlučnost da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja”, rekla je Gabrijela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

  Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade World Travel Awards za “Vodeći hotel u Srbiji 2017.” poseduje i još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: nagrade World Travel Awards za “Vodeći hotel u Srbiji 2016.”  dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn – prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji “Renoviranje” i druga nagrada u kategoriji “Commercial”!

  Foto: Radisson Blu

  Foto: Radisson Blu

  Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade – Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine i Luxury Business Hotel of the Year 2018, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela.

  Izvor: PR Radisson Blu Old Mill

  chats-viber-ts

  Tagovi: beograd, hotel, nagrada, old mill, priznanje, radisson blu