0

LG Q6 spaja elegantan dizajn i premium karakteristike

Uživanje u širokougaonoj selfie kameri, minimalistički dizajn, vrhunski FullVision ekran, samo neke od prednosti začetnika LG Q serije!

Foto: LG Electronics

Foto: LG Electronics

Kompanija LG Electronics predstavila je domaćim korisnicima dugo očekivani LG Q6 smart telefon. Ovaj model predstavlja prvi uređaj iz nove Q serije, najnovije linije moćnih smart telefona srednjeg ranga, koje odlikuju karakteristike premium telefona kompanije LG po konkurentnim cenama.

pročitaj još

  Foto: LG Electronics

  Foto: LG Electronics

  LG Q6 odlikuje minimalistički i svedeni dizajn, sa zaobljenim ivicama koje prate uglove ekrana. U vremenu kada su telefoni sa tankim ivicama sve popularniji, LG Q6 je prvi smart telefon u srednjoj cenovnoj kategoriji koji poseduje ovu karakteristiku. Takođe, tu je i jedinstveni FHD+FullVision ekran koji čini gledanje video snimaka, igranje igrica i multi-tasking zaista impresivnim iskustvom.

  Foto: LG Electronics

  Foto: LG Electronics

  Pored impresivnog izgleda, ovaj model odlikuje i jednostavnost pri korišćenju. Naime, tokom dizajniranja telefona LG G6, kompanija LG sprovela je različita ergonomska istraživanja, koja su potpomogla i razvoj modela LG Q6, a zahvaljujući čemu je ovaj uređaj izuzetno ugodan za držanje i korišćenje jednom rukom.

  Foto: LG Electronics

  Foto: LG Electronics

  Kao što se i očekivalo, LG Q6 poseduje vrhunske karakteristike kada je reč o optici a ova informacija će verovatno najviše obradovati sve ljubitelje selfie fotografija Naime, telefon poseduje ugrađenu širokougaonu selfie kameru od 100 stepeni, koja omogućava da na fotografiji budu svi vaši prijatelji, ma koliko ih je tu. Takođe, Square Camera Mode funkcija pruža mogućnost kreiranja foto-kolaža uz korišćenje više kvadratnih slika, što vam ostavlja na mogućnost da u potpunosti oslobodite svoju kreativnost.

  LG Q6 smart telefon već sada je dostupan korisnicima u Srbiji u okviru ponude domaćih operatera Vip mobile i Telenor.

  Izvor: PR LG Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: gedžet, lg, mobilni, q6, telefon