0

STIGAO PRVI TREJLER: Need for Speed Payback (VIDEO)

Electronic Arts i Ghost Games nedavno su predstavili najnoviji nastavak kultne Need for Speed igrice. Poslednji nastavak nosi naziv Need for Speed Payback i iako su do sada informacije čuvane u tajnosti, mi vam otkivamo par ključnih detalja

Foto: Electronic Arts

Foto: Electronic Arts

Igrica Need For Speed prvi put je predstavljena davne 1994. godine, a danas, posle brojnih nastavaka, dolazi poslednji sa nazivom NFS Payback. Iako u svakoj ediciji ove kultne igrice glavnu ulogu igraju automobili, autori prate svetske trendove i uspevaju da svaki nastavak učine jedinstvenim.

pročitaj još

  Foto: Electronic Arts

  Foto: Electronic Arts

  Za razliku od prethodnih verzija gde igricu igrate kao neimenovani karakter, u NFS Payback imate kontrolu nad tri već imenovana vozača: Tyler, Mac i Jess, gde oni imaju svoje jedinstvene nadimke: the Racer, the Showman i the Wheelman.

  Foto: Electronic Arts

  Foto: Electronic Arts

  Posmatrajući trejler, uočavamo radnju koja podseća na poslednje nastavke filma Fast and Furious. Mišljenja o ovom filmu su podeljena, ali činjenica je da u svetu automobila on trenutno privlači najveću pažnju mladih. S tim u vidu, sasvim je razumljivo zašto poslednji nastavak NFS podseća na poznatu projekciju.

  Foto: Electronic Arts

  Foto: Electronic Arts

  Radnja igrice se odvija u fiktivnoj regiji Fortune Valley koja uključuje grad Silver Rock. Celokupna mapa je veća nego kod prethodnih verzija, a igrači će moći da iskuse vožnju na planinskim, off-road i peščanim putevima.

  Foto: Electronic Arts

  Foto: Electronic Arts

  U novom nastavku naći će se veliki broj starih, ali i novih automobila, koji će u standardnom NFS stilu moći dodatno da se unaprede aftermarket delovima. Novina koju donosi ovaj nastavak je ta što će igrači, tokom slobodne vožnje po mapi, moći da nalete na napuštena vozila koja će moći da otkupe, restauriraju, a kasnije i modifikuju.

  Foto: Electronic Arts

  Foto: Electronic Arts

  Informacija koja nije zvanično potvrđena, ali je naše oštro oko zapazilo, jeste pojavljivanje novog BMW-a M5 u trejleru. Svetska premijera ovog automobila zakazana je za Salon automobila u Frankfurtu koji se održava u septembru, ali zahvaljujući NFS-u, dobili smo malu pretpremijeru ovog kultnog modela.

  Foto: Electronic Arts

  Foto: Electronic Arts

  Igrica će po prvi put biti predstavljena na EA pres konferenciji koja se održava od 10. do 12. juna, a svetski debi zakazan je za 10. novembar ove godine. Naručivanje Need for Speed Payback igrice već je sada dostupno uz beneficije kao što je Platinum Car Pack sa pet jedinstveno modifikovanih automobila. U ponudi je i Deluxe Edition sa kojim je moguće promeniti boju nitro sistema, natpis na tablici, a najveća prednost ovog paketa je igranja igice tri dana pre svetskog debija.

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: electronic arts, fun news, igrica, need for speed, nfs, payback, trejler, vožnja