0

CARS & MODELS by TopSpeed: Ledena čarolija (FOTO)

Nova 2017. godina započela je veoma niskim temperaturama... I kompanija N Sport, deo proizvoda iz svog bogatog asortimana, trenutno nudi po veoma niskim, čak i za 70 % nižim cenama, a mi smo na led klizališta SRC „Tašmajdan“ izveli jedan „vruć“ novitet kao što je Toyota C-HR

Garderoba: Puma, Staff, Northland i Ugg – N Sport, Beograd, Auto-put Beograd – Novi Sad 150a
Obuća: Puma, Baldinini i ColumbiaN Sport, Beograd, Auto-put Beograd – Novi Sad 150a
Automobil: Toyota C-HR, Toyota Srbija
Lokacija: SRC Tašmajdan, Beograd, Ilije Garašanina 26
Modeli: Ivana Radović i Saša Denčić
Fotograf: Aleksandar Savin

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

   

  Januar i početak kalendarske godine su obično vreme rasprodaja i velikih popusta u svim prodavnicama odeće i obuče. I N Sport, koji je zastupnik i distributer mnogih renomiranih robnih marki za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine, nije izuzetak. Popusti koji trenutno važe, a to znači i sve do kraja februara, kreću se od 20 pa do čak 70%, a odnose se na deo proizvoda iz bogatog ponude ove kompanije. Za ovu zimsku priliku, u ledenom ambijentu fantastično uređenog klizališta na popularnom “Tašu”, koje obara sve rekorde po posećenosti, odlučili smo se za deo ponude iz najnovijih kolekcija Puma, Staff, Northland, Ugg, Baldinini i Columbia…

   

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Inače, sportsko-rekreativni centar “Tašmajdan“, od ove zime nudi potpuno nove sadržaje u okviru Stadiona „Tašmajdan”. Nakon 37 godina, ponovo radi klizalište, i to najveće na Balkanu! Time je počeo Zimski festival ICE@TAŠ koji nudi različite programe namenjene svim generacijama. Besplatni sadržaji za decu sa bogatim muzičkim, scenskim i animacionim programom do polovine januara odvijali su se na bini u atrijumu stadiona. Ledeni atrijum na samom stadionu “Tašmajdan”, koji se prostire na 1.800 m2 i koji je ove zime poneo epitet najveće atrakcije u Beogradu, biće otvoren sve do 15. februara.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U okviru termina za klizanje, SC „Tašmajdan“ se potrudio da posetiocima upotpuni doživljaj na ledu najsavremenijim osvetljenjem, modernom muzikom, kao i različitim tematskim aktivnostima. Klizače su zabavljali Diznijevi junaci na ledu, organizovani su maskenbalovi, humanitarno veče, revijalne hokejaške utakmice, nastupi umetničkih klizačica, a svakog petka održavaju se retro žurke uz sjajnu muziku iz ’50-ih do ’80-ih godina, koje rado posećuju i one malo starije generacije, podsećajući se klizanja od pre nekoliko decenija.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Mi smo uz deo kolekcije koja je u ponudi kompanije N Sport, a može se videti u svim prodajnim objektima širom naše zemlje i Bosne i Hercegovine, kao i na www.n-sport.net, dodatnu toplinu uneli pravim, vrućim, novitetom Toyote. U pitanju je najnoviji model C-HR ili “visoki kupe” kojim japanski proizvođač redefiniše segment krosovera.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Toyota C-HR
  Šta reći za apsolutni hit Toyote, model C-HR? Od same pojave na evropskom, pa samim tim i našem tržištu, za njega vlada ogromno interesovanje. Japanski proizvođač, inače najveći na svetu, suočava se sa ozbiljnim problemom da podmiri veliku potražnju za vozilom čije su linije nalik kupeu, a zapravo predstavlja novo razmišljanje u kategoriji kompaktnih krosovera. I samo ime C-HR (Coupe-HighRider), u slobonijem prevodu „podignuti kupe“, već dovoljno nagoveštava namere Toyote.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Inače, na našem tržištu početna cena modela sa benzinskim turbo motorom od 1,2 litra, šetstosepenim manuelnim menjačem i pogonom napred, u osnovnoj, mada već prilično bogatoj opremi C-ENTER, iznosi 21.490 evra. Ovde je na slikama još atraktivniji model sa hibridnim pogonom i paketom opreme C-ULT koji košta 30.500 evra. Pokreće ga benzinski agregat od 1,8 litara u sadejstvu sa elektromotorom, a snaga se preko eCVT menjača prenosi na točkove napred.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U odnosnu na već spomenutu, a prilično bogatu „osnovnu“ opremu koja podrazumeva sve najsavremenije sisteme aktivne i pasivne bezbednosti, kao i onu koja pruža izuzetan komfor, ovde se dodatno dobijaju ključ-kartica i sistem automatskog otključavanja i pokretanja motora, prednja sedišta sa grejačima, elektro-podesivo vozačko sedište, dodatno osvetljenje enterijera, jonizator vazduha, naplaci od 18 cola, zatamnjena zadnja stakla, hromirane lajsne na bokovima, elektro-preklopivi spoljašnji retrovizori, B-stub u crnoj boji i još mnogo toga. Više detalja potražite na www.toyota.rs

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  SRC “Tašmajdan”
  Tašmajdansko klizalište je pune 24 godine, od 1954. do 1979.  bilo sinonim za druženje s prijateljima i porodicom tokom zime. Starije generacije se sećaju klizanja na Tašu, dok one mlađe pamte priče i anegdote sa tog kultnog beogradskog mesta. Zimski festival ICE@TAŠ, koji će postati tradicionalna gradska manifestacija, učinio je da Tašmajdan postane magičan kao nekada, da bude mesto ponovnog susreta više generacija i da neki novi klinci stvaraju nove uspomene koje će se dugo prepričavati.

  Foto: SRC "Tašmajdan"

  Foto: SRC “Tašmajdan”

  Sportski centar „Tašmajdan“ obezbedio je za sve đake besplatan termin za klizanje, svakog radnog dana od 12 do 14h u decembru i januaru, dok će tokom februarskog raspusta, učenici osnovnih i srednjih škola, uz đačku knjižicu, moći da klizaju besplatno svakog dana u tri termina: od 10,00 do 12,00, od 12,30 do 14,30 i od 15,00 do 17.00 časova. Obezbeđeni su i popusti za studente, a pored klizanja, za sve korisnike odobreni su značajni popusti u rekreativnom centru za fitnes programe, teretanu, spa centar i  plivanje.

  Foto: SRC "Tašmajdan"

  Foto: SRC “Tašmajdan”

  Rekreativni centar “Tašmajdan” koji je pre dve godine kompletno renoviran i moderno opremljen, nudi najaktuelnije fitnes i spa programe: teretanu koja se prostire na 400 kvadratnih metara sa najinovativnijim spravama za vežbanje Life Fitnessa i Tehnogyma, salu sa spining biciklima, četiri sale za fitnes u kojima se održavaju brojni programi Taš fitnesa, salu za košarku, mali fudbal i odbojku i SPA blok u kom se nalaze četiri saune – infracrvena, slana, finska i parna, tursko kupatilo, sobe za masažu i hidromasažu sa dve hidromasažne kade, mali bazen i prostor za relaksaciju. Stručni tim rekreativnog centra konstantno dopunjuje fitnes programe svetskim novitetima i korisnicima po povoljnim cenama pruža celokupnu brigu o zdravom telu.

  Foto: SRC "Tašmajdan"

  Foto: SRC “Tašmajdan”

  Na zatvorenom olimpijskom bazenu Tašmajdana održavaju se međunarodna takmičenja u plivanju, vaterpolu i umetničkom plivanju, ali pre svega, bazeni na Tašu su omiljeno mesto rekreativnih plivača koji znaju da ih tamo uvek čeka čista voda konstantne temperature od 27 C i temperatura vazduha od 28 C. Na zatvorenim bazenima održavaju se škole plivanja za decu po najmodernijim svetskim standardima, a bazeni Tašmajdana poznati su i po brojnim aqua fitness programima.

  Foto: SRC "Tašmajdan"

  Foto: SRC “Tašmajdan”

  U okviru SRC “Tašmajdan” nalaze se i Hala “Aleksandar Nikolić”,  kao i Ledena hala “Pionir”. Na proleće počinje koncertna sezona na Stadionu “Tašmajdan”, a i ove godine odvijaće se značajni sportski programi. Kao što je klizalište aktuelno tokom zime, otvoreni bazeni na Tašu su omiljeni beg od vrućina tokom letnjih meseci u Beogradu.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: fashion, klizalište, lifestyle, moda, n sport, northland, tašmajdan, toyota c-hr, zima