1

VELIKO PLAVETNILO: Hublot Classic Fusion Blue (VIDEO)

Foto: Hublot

Foto: Hublot

Ime Hublot doživelo je veliku ekspanziju u visokom časovničarstvu prethodne decenije. U grupu etabliranih manufaktura Hublot je ušao samouvereno, uz svesrdnu podršku kupaca koji su prepoznali autentičnost i inovacije. Da sve ambicioznije ime u svetu švajcarskog časovničarstva, brend Hublot, ponudu modela ne bazira isključivo na ultra-popularnoj kolekciji Big Bang potvrdila je i promocija serije Classic Fusion Blue.

Foto: Hublot

Foto: Hublot

Reč je o modelima koji dizajnom, mehanizmom i upotrebljenim materijalima mogu da pruže ono što je ljubiteljima kvalitetnih merača vremena i najpotrebnije – autentičnu kombinaciju imidža i pouzdanosti automatskog kalibra. Vrhunskom imidžu svakako ide u prilog izbor materijala, kao i ručna izrada koja ispunjava najviše kriterijume.

Foto: Hublot

Foto: Hublot

Naime, za kućište prečnika 45 milimetara, Hublot je ovom prilikom odabrao lagani, ali veoma izdržljivi titanijum, ali i ekskluzivnu leguru King Gold. Reč je o kombinaciji zlata od 95 procenata, uz suptilni dodatak platine koja doprinosi formiranju intenzivne crvene nijanse. Kolorit je, ipak, u znaku plavog brojčanika, koji stvara efekat sunčevih zraka na morskoj površini. Takođe, stil sportske elegancije potvrđen je i kaišem od aligatorove kože, sa donjim slojem od kvalitetne gume, što je kombinacija koja osigurava dugotrajnost i fleksibilnost upotrebe.

Foto: Hublot

Foto: Hublot

Budući da, ipak, nije reč o satu koji je namenjen profesionalnim korisnicima, vodootpornost je ograničena na standardnih 50 metara. Velika pažnja posvećenja je performansama, pa se unutar kućišta nalazi HUB 1112, mehanizam koji omogućava autonomiju rada od 42 časa. Kao napredniju verziju sa funkcijom hronografa, Hublot u okviru oznake HUB 1143 zahtevnijim kupcima nudi kalibar sastavljen od 280 komponenti, sa 59 rubina. Oba modela daju i diskretan prikaz datuma u mesecu na plavom brojčaniku.

Uroš Popović

chats-viber-ts

Tagovi: blue, časovnik, chronograph, classic, hublot, sat, satovi
Popularni komentari
  • D
    Dexter

    Respect za Hublot ali ovo je ipak duzajn Audemars Piguet