0

UNIQUE LUXURY HOTEL OF 2016: Radisson Blu Old Mill Hotel dobitnik prestižne nagrade Luxury Travel Guide

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade dobitnik je još jedne prestižne nagrade u 2016. godini – Luxury Travel Guide Award u kategoriji “Vodeći luksuzni hotel”. Uručenje priznanja održano je 7. novembra u Londonu, a pozicioniralo je Radisson Blu Old Mill kao hotel najvišeg kvaliteta i usluge na globalnom nivou.

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

The Luxury Travel Guide Awards je svetska organizacija koja luksuznim hotelima koji zadovoljavaju visoke standarde odaje svojevrsno priznanje, a čiji je cilj da poboljša nivo usluge gostiju u luksuznim hotelima. Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade Luxury Travel Guide za “Vodeći luksuzni hotel u 2016. godini”, poseduje još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn – prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji “Renoviranje” i druga nagrada u kategoriji “Commercial”!

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade – International Architecture Award 2016 – “Vodeći hotel u Srbiji 2016”, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela i World Travel Award za “Vodeći hotel u Srbiji 2016.”

Izvor: PR Radisson Blu Old Mill

chats-viber-ts

Tagovi: hotel, nagrada, radisson blu old mill