0

LIGA IZUZETNIH DŽENTLMENA: Zenith DGR Pilot Ton-Up

Foto: Zenith

Foto: Zenith

25. septembra ove godine, 50.000 džentlmena je iz svojih domova i garaža izašlo u elegantnoj odeći. Pomenuti ponedeljak simbolično je obeležen revijalnim vožnjama klasičnih motocikala, na čak 550 lokacija, u 90 zemalja sveta. I sve sa jednim ciljem, željom da se svest o značaju rane dijagnostike i pregleda prostate obavlja redovno, čime bi mnogi životi u budućnosti bili sačuvani.

Foto: Zenith

Foto: Zenith

“The Distinguished Gentleman’s Ride” osnovan je 2012. godine. Premijernu vožnju podržalo je 2.500 vozača, što svedoči o konstantnom rastu učesnika humanitarne manifestacije. Nesebičnu podršku internacionalnom The Distinguished Gentlemans Ride događaju ove sezone pružila je kompanija Zenith, sa okupljanjem oko ideje koja će podstaći muškarce na svim meridijanima da na odgovoran način pristupe brizi o zdravlju.

Foto: Zenith

Foto: Zenith

Kao simbol celokupnog projekta, Zenith prezentuje seriju od svega pet satova. U pitanju je model Pilot Ton-Up, časovnik izraženo velikih dimenzija i nostalgičnog dizajna. Izrađen u čeliku prečnika 45 milimetara, elegantni Zenith promoviše i tzv. vintage brojčanik. Klasična ergonomija i kombinacija tonova doprinosi jednostavnom očitavanju, što je karakteristika Zenith satova.

Foto: Zenith

Foto: Zenith

Kaiš takođe na novije generacije prenosi snažnu inspiraciju koju je Zenith pronašao u prošlosti, pa se na braon nijansi vidi sve popularnija i zastupljenija patina. Nije zapostavljena ni poleđina kućišta, koja je dekorisana simpatičnim logom akcije u vidu “bajkera” sa lulom i sigurnosnom kacigom. Ambicija ovogodišnje manifestacije potpuno je transparentna.

Foto: Zenith

Foto: Zenith

Naime, motiv je da fond skupi 5.000.000 dolara za program istraživanja raka prostate. Važno je napomenuti da celokupan sistem donacija “otkucava” do kraja oktobra meseca, pa vas pozivamo da se u skladu sa mogućnostima i pridružite akciji. Kao zahvalnost za pet najuspešnijih osoba za prikupljanje sredstava, Zenith je namenio ekskluzivni Pilot Ton-up.

Uroš Popović/TopSpeed

chats-viber-ts

Tagovi: časovnik, mehanizam, sat, satovi, Zenith