0

RADISSON BLU OLD MILL HOTEL: Dobitnik Međunarodne nagrade za arhitekturu 2016.

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

Projekat hotela Radisson Blu Old MIll našao se među 130 dobitnika Međunarodne nagrade za arhitekturu 2016. (International Architectural Award 2016) u kategoriji novih stambenih objekata, komercijalnog i institucionalnog razvoja, pejzažne arhitekture i urbanističkih projekata iz 43 zemalja sveta.

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

Međunarodna nagrada za arhitekturu 2016. (International Architectural Award 2016) predstavlja jednu od najprestižnijih programa arhitektonskih nagrada na svetu za odavanje priznanja projektima: novi poslovni objekti, urbanistički planovi, privatne rezidencije i nekretnine koje postižu visok standard izvrsnosti u projektovanju, izgradnji, planiranju i održivosti, predstavljajući najbolju praksu u razvoju nekretnina privatnog i javnog sektora, uključujući nove nebodere, korporativne i institucionalne zgrade, komercijalne projekte, mostove, aerodrome, restauraciju i adaptivnu ponovnu upotrebu, projekte društvene zajednice, verske i javne zgrade, i enterijere.

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

”Velika je čast da je pored World Travel Awards nagrade za Vodeći hotel u Srbiji 2016.’ koju smo nedavno osvojili, naš hotel ovog puta priznat i od strane The Chicago Athenaeum-a i nalazi se među najboljim arhitektonskim zdanjima sveta. Ova nagrada nas čini veoma ponosnim, predstavlja veliki podsticaj i podvlači izuzetan rad arhitektonskog studia Graft GMBH, kao i celog tima hotela  koji se trudi da održi izuzetan nivo usluge, originalan concept i  ispuni očekivanja svih gostiju.”, rekla je Gabrijela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

Radisson Blu Old Mill hotel pored Međunarodne nagrada za arhitekturu 2016. (International Architectural Award 2016) poseduje i nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn – prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji “Renoviranje” i druga nagrada u kategoriji “Commercial”! Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade – Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela i World Travel Awards  Vodeći hotel u Srbiji 2016.’.

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

O brendu
Radisson Blu je jedan od vodećih hotelskih brendova sa modernim pristupom i karakterističnom Yes I Can filozofijom poslovanja. Ima više od 300 hotela u 69 država širom sveta. Carlson Rezidor grupacija je jedna od najbrže rastućih grupacija u svetu. Ima više od 88.000 zaposlenih i okuplja brendove hotela Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson.

Izvor: PR Radisson Blu

chats-viber-ts

Tagovi: dizajn, hotel. beograd, nagrada, old mill, radisson blu