0

IZA KULISA: Kreiranje Opelovog kalendara za 2017. godinu

Foto: Opel

Foto: Opel

Hala 18 Babelsberg filmskog studija je transformisana dva dana jula u mističnu zemlju čuda. Fotografska zvezda, Ellen von Unwerth je u oko objektiva foto-aparata uhvatila Opelove modele iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, u ambijentu različitih godišnjih doba. Tu su lepotani iz Riselshajma, uključujući i 2.000.000. Opel – Kapitän iz 1956. presvučen 24-karatnim zlatom, Cascadu kabriolet, uz Opel GT Concept, koji se našao na naslovnim stranama sa Salona automobila u Ženevi.

Foto: Opel

Foto: Opel

Opel je se udružio sa međunarodnim top modelom, Georgia May Jagger, ćerkom frontmena Rolling Stonesa, Mick Jaggera i top modela Jerry Hall, kao i „Grumpy Cat“, najpoznatijom mačkom na svetu, sa 8,7 miliona pratilaca na Facebooku. Rezultat se oslikava u fascinantnim i visokokontrastnim motivima za Opelov kalendar 2017.

Foto: Opel

Foto: Opel

„Studio u Babelsbergu su zaista „kul“ lokacija. Imali smo najbolju foto sesiju ikada, ovde u Nemačkoj verziji Holivuda, ili kako bi „Grumpy“ rekla – „najgora foto sesija ikada“, dodao je Ben Lashes, menadžer kapriciozne mačke.

Foto: Opel

Foto: Opel

Mačka mrzovoljnog izgleda, „Grumpy Cat“ i ushićena Georgia May Jagger, funkcionisale su timski „kao podmazane“, omogućavajući fotografima brojne uzbudljive kontraste. Zajedničkim snagama su opčinile Opelove modele Diplomat i Kapitän, zajedno sa aktuelnim Adam Rocks, Astra, Mokka X i budućom Ampera-e.

Foto: Opel

Foto: Opel

Ljubitelji Opela, Ellen von Unwerth, Georgia May Jagger i „Grumpy Cat“, takođe mogu očekivati fascinantno otvaranje galerije sa kalendarskim motivima i kreiranjem fotografija početkom 2017. Svi protagonisti, uključujući i „Grumpy Cat“ će biti prisutni.

Izvor: PR Opel Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: džeger, foto, jagger, kalendar, moda, opel