0

OPELOV KALENDAR 2017: Georgia May Jagger i „Grumpy Cat“ u glavnoj ulozi!

Foto: Opel

Foto: Opel

Aktuelna foto-sesija za Opelov kalendar za 2017. godinu nastavlja se tamo gde je uspešna produkcija stala – superzvezda Bryan Adams, fotografisao je Opel ADAM, a ikona među modnim dizajnerima, Karl Lagerfeld, ovekovečio je svoju „birman“ mačku Choupette i Opel Corsu. Sada dolazi „Opelova čudesna zemlja snova“. To je naziv novog projekta u kojem se fotografska zvezda, Ellen von Unwerth odlučuje za put kroz godišnja doba sa najatraktivnijim Opelovim modelima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Oni su delili scenu na foto sesiji u Babelsberg filmskom studiju sa supermodelom, Georgia May Jagger, ćerkom čuvenog Mick Jaggera iz „Rolling Stonesa“ i top modela Jerry Hall, a tu je i „Grumpy Cat“, najpoznatija i najpopularnija mačka na svetu sa 8,7 miliona pratilaca na društvenoj mreži Facebook.

Foto: Opel

Foto: Opel

Georgia May Jagger, koja je već izazvala senzaciju sa kampanjama za H&M i Thomas Sabo sa svojim neverovatnim šarmom, uhvaćena je u „oko“ fotoaparata u sanjarskom i mističnom ambijentu. Za Džegerovu, Opelov kalendar za 2017. znači ponovni rad sa fotografskom zvezdom i bivšim modelom iz Nemačke, Ellen von Unwerth, poznatom po njenom ponekad opuštenom, ali intenzivnom i zanosnom stilu. Von Unwerth se upustila u putovanje kroz godišnja doba i čitav niz tema, gde su Opelova vozila harmonično ukomponovana sa supermodelima iz mačjeg i ljudskog sveta.

Foto: Opel

Foto: Opel

„Grumpy Cat“, pravog imena „Tardar Sauce“, prava je internet zvezda. Ovo je prvi put da će mačka sa džangrizavim izrazom lica učestvovati u kampanji nekog evropskog proizvođača automobila. Ova „Amerikanka” iz Arizone je uveliko poznata na globalnoj mreži. Pored Facebook stranice, takođe se pojavljuje u različitim video klipovima na YouTubeu, a našla se i u Madam Tiso muzeju voštanih figura.

Foto: Opel

Foto: Opel

Baš kao i u slučaju kalendara Bryan Adamsa i Karla Lagerfelda, i za „Opelovu čudesnu zemlju snova“ će biti organizovana pretpremijerna galerija. Dakle, fanovi Opela, Ellen von Unwerth, Georgia May Jagger i „Grumpy Cat“, mogu već sada da očekuju fascinantnu izložbu fotografija sa motivima iz kalendara i iza scene, početkom 2017. Svi umetnici, uključujući i „Grumpy Cat“, biće prisutni na izložbi.

Izvor: PR Opel Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: Ellen von Unwerth, Georgia May Jagger, grumpy cat, kalendar, moda, opel