1

NEODOLJIVA POPUT MORSKE SIRENE: FS 230 Sirena

Foto: FS Yachts

Foto: FS Yachts

Brazilska lepotica FS 230 Sirena, ističe se svojim robusnim i modernim koritom koje obezbeđuje veliku stabilnost. Kombinacija boja naglašava njen sofisticirani dizajn, čineći je još privlačnijom, dok prepoznatljiva vetrobranska stakla, zaštitni simbol FS Yachts, impresioniraju vizuelnim proširenjem prostora i uz bimini top, stvaraju savršen hlad.

Foto: FS Yachts

Foto: FS Yachts

Za razliku od svog brata, FS 230 Scappare, Sirena ne poseduje kabinu, ali je taj nedostatak nadomestila savršeno iskorišćenim prostorom koji prima više osoba čak i od mnogo većih plovila. U prilog tome ide i Z pogon zahvaljujući kome su vožnje komfornije i tiše.

Foto: FS Yachts

Foto: FS Yachts

Na radost ljubitelja sportova na vodi, FS 230 Sirena je u testovima pokazala da uz dobar motor, ima i sjajno ubrzanje i izvanrednu agilnost, što je čini odličnim izborom i u ovom aspektu.

Foto: FS Yachts

Foto: FS Yachts

Za lakšu interakciju sa vodom, FS 230 Sirena poseduje skladno integrisanu zadnju platformu koja olakšava nameštanje skija i vejkborda. Za ljubitelje mirnije plovidbe, idealan je prednji deo plovila gde se nalaze prostrane ležaljke koje pružaju maksimalnu ugodnost.

Foto: FS Yachts

Foto: FS Yachts

FS 230 Sirena sadrži i iznenađujuće stavke za svoju kategoriju, poput kompletno opremljenog zatvorenog kupatila koje dodatno unapređuje komfor putnika i pruža mogućnost da se zabava produži. U bogatoj specifikaciji kojom obiluje prelepa FS 230 Sirena, trebalo bi izdvojiti i mini bar za hlađenje pića, koji je neophodan, jer ko jednom kroči na ovu jahtu, poželeće da svaki svoj slobodni trenutak provede na njoj.

Foto: FS Yachts

Foto: FS Yachts

Posebnu popularnost FS 230 Sirena je stekla vrlo primamljivom cenom, dok je svojim impresivno velikim prostorom i visokim nivoom udobnosti potvrdila da je inovacija ono što razlikuje lidere od sledbenika.

Foto: FS Yachts

Foto: FS Yachts

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: brod, fs 230 sirena, fs yachts, gliser, jahta, nautika
Popularni komentari
  • S
    Srba

    Dizajn iz devedesetih !