0

Bicikl za ostvarenih 30.000 vožnji!

Foto: Skijališta Srbije

Foto: Skijališta Srbije

Već na polovini letnje turističke sezone u planinskim centrima Srbije ostvareno je 30.000 vožnji! Na polazu žičare na Torniku na Zlatiboru, Mia Bogdanović je bila baš ta 30 hiljadita vožnja i tim povodom, v.d. direktora Skijališta Srbije, Dejan Ljevnaić, dodelio joj je poklon, bicikl, kao znak pažnje, ali i uspomenu na ovo leto. On je istakao i da je protekli vikend u planinskim centrima obeležio najveći broj prolaza od početka letnje sezone, pa je za četiri dana ostvareno više od 8.000 vožnji u sva tri centra.

„Od početka letnje sezone do danas, ostvarena je duplo veća poseta i poslovni rezultat u odnosu na prethodnu sezonu i slobodno možemo da kažemo da su planinski centri u Srbiji jedna od najtraženijih turističkih destinacija. Veliki broj turista dokazuje da su posetioci srpskih planina zadovoljni ponudom koja obuhvata najrazličitije sadržaje – od porodičnih do adrenalinskih“, naglasio je v.d. direktora Skijališta Srbije.

Govoreći o turističkoj ponudi naših centara, Dejan Ljevnaić je istakao da je ona prilagođena svim tipovima turista, pa se tako broj onih koji se odluče za leto na planini povećava iz sezone u sezonu. „Ovo je odličan pokazatelj da se svest kod turista polako menja i da se gosti iz zemlje i inostranstva sve više odlučuju na drugačiji vid odmora“, rekao je on.

Dobitnica nagrade je sa velikim iznenađenjem primila poklon i rekla da će ovo leto na Zlatiboru pamtiti. „Nisam očekivala nagradu, pogotovu ne bicikl i zaista sam oduševljena. Tornik je fantastičan za odmor i preporučila bih svima da iskoriste mogućnosti koje pruža planina“, rekla je ona. Mia Bogdanović, koja ima 14 godina, došla je na Tornik sa mlađim bratom i prijateljima iz Pekinga, NR Kine, gde je rođena i gde živi sa porodicom.

Izvor: PR Skijališta Srbije

Tagovi: bicikl, Skijališta Srbije, tornik, žičara