0

NOVI BROJ U PRODAJI: Prelistajte TopSpeed 199

Aprilski broj TopSpeed magazina pojavio se na kioscima. Kao i obično, očekuju vas najaktuelnije informacije i dosta ekskluzivnog i zanimljivog sadržaja...

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

U Portugaliji smo, kao jedina redakcija iz Srbije, upoznali novu BMW-ovu Seriju 7, a naš izbor za prvi test bio je model 750Li xDrive sa 4,4-litarskim V8 twin-turbo motorom od 530 KS. Najprestižnija limuzina u gami bavarskog proizvođača unela je toliko novosti da tretman podmlađivanja prevazilazi uobičajene standarde restiizacije, a šta je sve novo otkriva ekskluzivni test na osam strana.

pročitaj još

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Iz Grčke vam donosimo test druge generacije modela Range Rover Evoque. Kompaktni luksuzni SUV nastavlja stazama uspeha prethodnika koji je prodat u 800 hiljada primeraka. Testirali smo verziju sa dvolitarskim turbomotorom od 249 KS, sa 9-stepenim automatskim mejačem i AWD pogonom sa sofisticiranim Terrain Response 2 adaptibilnim sistemom koji nudi različite režime rada za vožnju po asfaltu, snegu, pesku, travi, zemlji, snegu, blatu i kamenju…

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Na međunarodnoj dinamičnoj prezentaciji nam se prestavio i Volkswagen T-Cross. Potpuno novi model dolazi kao najmanji član VW porodice SUV-ova, a mi smo u Španiji testirali osnovnu verziju sa 1.0 TSI motorom od 95 KS i ručnim menjačem.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  “Domaći teren” smo iskoristili da suočimo dva kompaktna premijum SUV-a, potpuno novi Audi Q3 i BMW X1 koji broji poslednje dane uoči predstavljanja restilizovane verzije. Uporedni test otkriva sličnosti i razlike u “naravi” ova dva modela, ali i to koliko je ovaj segment napredovao u poslednjih nekoliko godina.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Ne tako davno, imali smo jedan „posao u Italiji”, a za putovanje do Apeninskog poluostrva savršeno nam je poslužio Mercedes V-klase i to ne bilo kakav, već model sa specijalnim Brabus dodacima koji, pored “optike”, uključuju i pojačan agregat.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Očekuje vas i ekskluzivna priča o istoriji američkih automobila na ovim prostorima, koja govori o tome kada su počeli da se “useljavaju” kod nas, ko ih je vozio, gde su završili pojedini primerci…

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Kao i obično, u sadržaju je i interesantna Lifestyle sekcija sa rubrikama o eksluzivnom časovniku Chopard, gedžetima i modni editorijal Cars & Models.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Za ljubitelje nautike pripremili smo rubriku o novoj kreaciji renomiranog italijanskog brodogradilišta. Reč je o plovilu pod imenom Cranchi T36 Crossover , koje se izdvaja kao pravi multipraktik za uživanje na talasima.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Ni ovoga puta nismo zapostavili sport, te za TopSpeed ekskluzivno govori ruski vozač Roman Rusinov, a pored intervjua sa šampionom LMP2 klase u FIA WEC šampionatu izdržljivosti,  donosimo vam i pregled dešavanja sa prve dve trke Formule 1.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

  Za korisnike mobilnih uređaja sa iOS Apple platformama.

  Za korisnike mobilnih uređaja sa Android platformama.

  aplikacija-topspeed

  Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: magazin, novi broj u prodaji, prelistajte sadržaj, reportaže, testovi, topspeed