0

SALON AUTOMOBILA U BEOGRADU: Spremni za start!

54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ su pred nama, a održavaju se od 22. do 31. marta

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, koji je nedavno obeležio izvanredan jubilej, 80 godina postojanja, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ biće održani na Beogradskom sajmu, od 22. do 31. marta 2019. godine. Tokom deset dana, pod motoom „U retrovizoru“, i ovogodišnje 54. izdanje Salona automobila će zaista biti najveći auto-moto događaj u tom trenutku u svetu.

pročitaj još

  Kao jedan od samo 15 ovakvih automobilskih „hepeninga“ u čitavom svetu u ovogodišnjem kalendaru OICA, krovne Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila, beogradskom Salonu pripada izuzetno „atraktivno“ mesto – između legendarnog, globalno harizmatičnog Salona automobila u Ženevi i onog u Seulu, jedne od prestonica svetske atomobilske industrije.

  Učešće na ovoj manifestaciji u našem glavnom gradu, u halama  1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i 5 Beogradskog sajma, potvrdilo je više od 400 direktnih i indirektnih izlagača iz tridesetak zemalja. Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da neće izostati nijedan od proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Pred posetiocima će se naći kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način.

  Trinaesto izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ će pod sloganom „Vidimo puteve kojima još nismo prošli“, predstaviti najbogatiju ponudu, uslovno rečeno, dvotočkaša. Naime, biće tu motocikala svih relevantnih svetskih brendova, uključujući takođe brojne premijere i nove modele kvadova, odnosno ATV vozila, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače. Za razliku od prethodnih, ovogodišnji „Motopassion“ smestiće se u hali 2 nivo C Beogradskog sajma.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Strateški partneri i kompetentni saradnici u realizaciji ovih manifestacija su Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i generalni sponzor kompanija DDOR Novi Sad. Verni posetioci ovih sajmova, zaljubljenici u automobile i motocikle, ali i onaj stručniji deo gostiju i javnosti, već zna da ih od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu očekuje i izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, među kojima su izbori „automobila godine“ u različitim kategorijama, „izbori za miss“…

  Radno vreme Beogradskog sajma tokom odrđavanja ovih priredbi biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, dok je cena grupne za učenike i studente 200, a ulaznica za „Family Day” (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: beogradski sajam, motopassion, premijere, salon automobila u beogradu, srbija