0

NOVI BROJ U PRODAJI: Prelistajte TopSpeed 197

U prodaji je novi, februarski TopSpeed magazin... A u broju 197, između ostalog, očekuju vas ekskluzivni testovi, atraktivni noviteti, lajfstajl rubrike iz sveta gedžeta, mode, nautike...

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Zimske radosti doživeli smo vozeći Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio sa 510 KS na snegu!

pročitaj još

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Isprobali smo i BMW Serije 8 Coupe i Jeep Wrangler Rubicon, kao i poptuno novu generaciju Toyota RAV4. Uz to, tu su i testovi modela Mazda6 i Renault Megane.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Posetili smo Salon automobila u Detroitu, a pogledajte i ostale novitete svetske automobilske industrije… Predstavljamo Lamborghini Huracan EVO, McLaren 600LT Spider, Toyota Supra i Mercedes CLA.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Abarth VIP Challenge by Petrol ulazi u finalnu fazu. Pročitajte šta su uradili Hristina Popović, Dragana Mićalović, Asmir Kolašinac i Vladimir Kovačević.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Uz uobičajeni modni editorijal, ovaj put snimljen uz novi Peugeot 508, donosimo još vesti iz sveta lajfstajla i gedžeta.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  I to nije sve, jer obišli smo i Ferrari World Abu Dhabi, predstavljamo luksuznu jahtu Custom Line 120′ i za novi broj govore Miloš Pavlović o svom nastupu na čuvenoj trci Daytona 24h i Pietro Fittipaldi, unuk bivšeg F1 šampiona, a sada test vozač ekipe Haas.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

  Za korisnike mobilnih uređaja sa iOS Apple platformama.

  Za korisnike mobilnih uređaja sa Android platformama.

  aplikacija-topspeed

  Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: magazin, novi broj, prodaja, topspeed