0

NOVI BROJ U PRODAJI: Prelistajte TopSpeed 194

Novembarsko izdanje TopSpeed magazina možete kupiti na kioscima širom Srbije, a u novom broju 194 očekuje vas...

ts-naslovna-194

TopSpeed 194

U novom 194. broju TopSpeed magazina pripremili smo dosta ekskluzivnih rubrika iz sveta automobila, lifestyle-a, nautike, sporta, Formule 1…

024-031-test-bmw-m5-competition

Očekuju vas interesantne priče o najnovijim modelima, a broj otvara test najsnažnijeg BMW-a ikada. Novi M5 Competition sa 625 KS vozili smo ekskluzivno, kao jedina redakcija iz Srbije, na stazi Ascari na jugu Španije.

032-039-test-audi-q8

Upoznaćemo vas i sa novim Q8, velikim SUV kupeom iz kuće Audi koji je dobio ulogu predvodnika Q game iz Ingolštata. Po čemu je novo lice Q porodice specifično, odgovor daje test modela Q8 50 TDI quattro.

040-045-test-mini-cooper-s

Isprobali smo i novi MINI Cooper S sa 194 KS. Restilizacija treće generacije je atraktivnom mališanu podarila blago osvežen izgled, a najvažniju promenu zapravo donosi novi automatski menjač sa dvostrukim kvačilom.

046-051-test-honda-crv

Do nas je stigla i peta generacija Hondinog SUV modela CR-V. Saznaćete da li je ovaj porodični model, koji je upravo startovao sa prodajom u Srbiji, prerastao standarde kompaktne klase i kakve su mogućnosti novog 1.5 i-VTEC turbomotora od 193 KS u kombinaciji sa pogonom na sve točkove.

090-099-uporedni-qashqai-vs-3008-vs-tiguan

I to nije sve kada je reč o SUV-ovima… Na uporednom testu suočili smo tri najprodavanija modela u kompaktnom SUV segmentu u Evropi. U čemu je tajna uspeha Peugeota 3008, VW Tiguana i Nissana Qashqai, otkrivamo komparacijom najupečatljivijih odlika i direktnim poređenjem cena i opreme.

100-107-classic-test-porsche-911-classic-test

U ovom broju smo posebnu pažnju posvetili starovremenskim vozilima. Posetili smo najveću evropsku smotru oldtajmera Auto Moto D’Epoca koja se tradicionalno svake jeseni održava u Padovi. A da se i kod nas mogu pronaći izvanredno očuvani i izuzetno retki primerci kultnih ostvarenja na točkovima, svedoči Classic test Porschea 911 L iz 1968. godine.

080-089-lifestyle-editorijal-toyota

Ljubitelje mode obradovaće Cars & Models, a modni editorijal smo ovoga puta realizovali u saradnji sa kompanijama N Sport, Toyota Srbija i Mol Serbia.

116-119-nautika-princess-r35

Od lifestyle rubrika pripremili smo priču o vrhunskom časovniku Diver Chronometer iz manufakture Ulysse Nardin, a tu su i uvek interesantni gadgeti. Iz sveta nautike donosimo priču o revolucionarnom gliseru R35, začetniku nove linije u portfoliju renomiranog brenda Princess.

134-139-sport-interview

Kao i obično, samo u TopSpeed magazinu očekuje vas ekskluzivni F1 intervju. Ovoga puta, naš sagovornik je Siril Abitbul, generalni direktor Renault Sport F1 odeljenja, koji otkriva strategiju francuske marke u Formuli 1 za naredne sezone.

Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Za korisnike mobilnih uređaja sa iOS Apple platformama.

Za korisnike mobilnih uređaja sa Android platformama.

aplikacija-topspeed

Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: 194, prelistajte novi broj, reportaža, test, topspeed